StEM AanmeldformulierLaat ook jouw StEM horen over jouw ervaringen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Als zorgverleners willen wij graag goede zorg leveren en onze zorg verbeteren. Om te kunnen verbeteren moeten wij eerst weten wat (aanstaande) moeders van onze zorg vinden. Daarvoor hebben wij jouw verwachtingen en ervaringen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd hard nodig! Met deze uitkomsten kunnen wij kijken hoe wij de zorg aan jou en alle andere toekomstige moeders in Nederland kunnen verbeteren.

Daarom vragen wij 20-30 minuten van jouw tijd door mee te doen aan ons onderzoek. Ben jij zwanger of het afgelopen jaar bevallen dan kan je ons helpen door het invullen van een vragenlijst. Door het invullen van jouw gegevens (e-mailadres en uitgerekende datum of bevaldatum) krijg je toegang tot de juiste vragenlijst. Je kan altijd stoppen met het invullen van de vragenlijst en het op een later tijdstip alsnog afmaken als je dat wilt.

Wij gebruiken jouw e-mailadres alleen om eenmalig informatie over het onderzoek op te sturen of de link van de vragenlijst als het nu nog te vroeg is om de vragenlijst in te vullen. Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en wij voldoen aan alle eisen van de AVG wetgeving. Wil je graag nog meer weten over het onderzoek kijk dan op www.stemverloskunde.nl of stel jouw vraag via info@stemverloskunde.nl

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een samenwerking van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV), Academie Verloskunde Maastricht / Zuyd Hogeschool en Universiteit Maastricht.
Verder >>